Eliza Kruszewska

Miło nam poinformować, że do zespołu Fundacji dołączyła Pani Eliza. Poniżej trochę informacji o naszej terapeutce.

Jestem psychoterapeutką humanistyczno – egzystencjalną w trakcie ostatniego roku szkolenia w Instytucie Integralnej Psychoterapii Gestalt. Specjalizuję się w pracy psychoterapeutycznej z osobami dorosłymi doświadczającymi takich trudności jak obniżony nastrój, depresja, lęk, samotność, utrata sensu życia, ból psychiczny, utrata bliskiej osoby lub zdrowia, trudności w relacjach partnerskich, niskie poczucie własnej wartości.

Pracę terapeutyczną poddaję regularnej superwizji. Stale podnoszę swoje kwalifikacje uczestnicząc w warsztatach, seminariach oraz wymieniając się wiedzą i doświadczeniem ze środowiskiem psychoterapeutów. Ukończyłam Socjologię w Instytucie Stosowanych Nauk Społecznych Uniwersytetu Warszawskiego oraz Filologię Angielską. Psychoterapię prowadzę w języku polskim oraz angielskim.

Jeśli znajdujesz się w trudnej sytuacji życiowej, doświadczasz cierpienia lub dosięgnął Cię kryzys, zapraszam na konsultację. Psychoterapia Gestalt stwarza warunki na dotarcie do źródeł trudności i przepracowanie ich w bezpiecznej relacji z terapeutą.