Małgorzata Błaszczyk

Miło nam poinformować, że do zespołu Fundacji dołączyła Pani Małgorzata. Poniżej trochę informacji o naszej terapeutce.

Dyplom psychologa uzyskałam w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej
w Warszawie. Jestem psychoterapeutką w trakcie szkolenia dyplomowego w Ośrodku INTRA. Wykształcenie i kwalifikacje psychoterapeutyczne zdobyłam także w Centrum Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniach, podczas szkolenia I stopnia. Prowadzę również szkolenia dla biznesu z zarządzania zespołem, sprzedażą oraz umiejętności miękkich.
Z pacjentami pracuję w podejściu integratywnym korzystając głównie z podejścia humanistyczno – egzystencjalnego. Metody i techniki pracy dobieram do zgłaszanych przez klienta trudności i jego potrzeb. W  swojej pracy uwzględniam podejście chrześcijańskie biorąc pod uwagę naturalne wymiary życia człowieka tj. biologiczny, psychiczny, społeczny, duchowy.
Pracuję pod stałą superwizją.

Na konsultację i do pracy terapeutycznej zapraszam osoby dorosłe, które:

– pragną lepiej zrozumieć siebie i swoje trudności

– cierpią z powodu obniżonego lub chwiejnego nastroju, depresji

– borykają się ze stanami lękowymi, poczuciem osamotnienia

– doświadczają trudności w relacjach (z najbliższymi, w pracy, czy w ogóle z ludźmi)

– mają niską lub chwiejną samoocenę

– osoby z symptomem DDA (Dorosłe Dzieci Alkoholików) oraz DDD (Dorosłe Dzieci z rodzin Dysfunkcyjnych)

link do strony FB psychoterapeuty, p. Małgorzaty Błaszczyk